Marco-Paulo Dicker

Stoere jeugdfoto’s voor lokale sportclubs

Jij hoort in de spotlights. Net als iedere teamspeler en vrijwilliger. Sport creëert banden voor het leven en wij maken hier stoere herinneringen van.

Mijn naam is Marco-Paulo en ik vindt dat de sportteam fotografie beter kan. 
Een beetje foto’s maken kan tegenwoordig (bijna)iedereen. Het wordt spannend bij factoren als wind, regen, schaduw, licht en geschikte achtergrond. Goede foto’s maken blijft een vak. Het logistieke gedeelte daarbij nog nagelaten.

Exclusieve foto’s voor iedereen

Wij kennen (nog) geen fotograven die werken op dezelfde schaal en tippen aan ons prijs-kwaliteit niveau. Waarschijnlijk omdat er voor de meeste fotograven te veel werk in zit om het toegankelijk te maken voor bijna ieder ouder. Ook zijn er nog veel fotograven die vinden dat foto’s ‘perse’ natuurgetrouw moeten zijn. Ons doel is foto’s te maken die recht doen aan de beleving van sport. Waarbij iedereen er als beste versie van zichzelf op staat. Foto’s om mee te pronken!

Door een geoptimaliseerd werkproces kan Foto Cheese deze foto’s mogelijk maken voor de meeste ouders. En hiermee zoveel mogelijk sportertjes het zelfvertrouwen te bieden om te scoren!
Marco-Paulo Dicker
Marco-Paulo DickerEigenaar Foto Cheese
KvK nr. 62013114
BTW nr. NL001885161B88