Hoofdelftal foto

We plannen 1 of meerdere fotografie blokken in. De contactpersoon op de club stelt een tijdsplanning op voor de fotodag(en) en informeert dit aan de teams en de ouders. De club informeert ook dat door op de foto te gaan het clublid en indien minderjarig de ouder(s) akkoord zijn dat de foto’s gepubliceerd worden. Dit betreft de promotie kanalen van sportclub en fotograaf. Voorafgaand aan de fotografie stuurt de club mij namenlijsten toe voor de administratieve koppeling. 

Op de fotodag(en) ben ik zeker een uur van tevoren aanwezig. Op een vrije binnenlocatie van 5 bij 8 meter bouw ik dan een fotostudio op. Op de fotodag(en) heb ik assistentie nodig van 1 a 2 clubleden/hulpouders.  Teams dienen op tijd (in schoon tenue met dito sportschoenen) aanwezig te zijn en strikt volgens namenlijst op de foto te komen.

Kan iedereen zich gaan verheugen op de foto’s. Dit zal, afhankelijk van de hoeveelheid gemaakte foto’s, zo’n 4 ‘a 5  weken duren. Voor elk team maak ik een met wachtwoord afgeschermde webpagina waar de foto’s voor een bepaalde tijd bekeken en besteld kunnen worden.