Hoe werkt het? 2017-10-08T18:50:04+00:00

Onze contactpersoon zorgt dat voor aanvang fotografie de digitale lijsten met gegevens van de spelers ingevuld zijn. In gezamenlijk overleg plannen we 1 of meerdere fotografiedagen in op moment(en) waarop de meeste teams aanwezig zijn.

Van uit de club word aan de hand van ons advies een tijdschema opgesteld en worden de spelers en hun ouders geïnformeerd over onze komst. Onze contactpersoon stelt naast hem/haar zelf een tweede assistent aan voor op de fotodag. Handig is als 1 van tweeën overweg kan met een laptop/excel.

Op de fotodag(en) zelf is de fotograaf tijdig aanwezig. Op een vrije binnen locatie van minimaal 4 bij 8 meter plek bouwt hij er een fotostudio op.

De teams dienen op tijd (in schoon tenue+sportschoenen) aanwezig te zijn en volgens namenlijst op de foto te komen. Tot op de fotodag is er voor de spelers een mogelijkheid om tegen actie-tarief een pre-order te plaatsen. Betaling hiervoor verloopt via een digitale betaal-link die gemaild wordt naar de leden. Om voor de pre-order aanbieding in aanmerking te komen dient de betaling binnen 5 werkdagen na fotografie voldaan te zijn

Kan iedereen zich gaan verheugen op de foto’s. Vanwege het exclusieve karakter van onze foto’s zal dit enkele weken duren. Wanneer deze klaar zijn, leveren we samen met de bestelde pre-order pakketten, voor ieder gefotografeerde speler/trainer persoonlijke inlogkaartjes aan bij de club. De club hoeft nu alleen nog maar te zorgen dat iedereen zijn of haar kaartje zo snel mogelijk ontvangt. Het bekijken en bestellen van de foto’s gaat online via onze webshop. Bij bestelling boven de 10,- binnen 14 dagen na levering inlogkaartjes hoeft de klant geen verzend,-en administratiekosten (a’ 2,50) te betalen. Bestellingen worden naar het postadres van de klant bezorgd en betalingen verlopen via Ideal.
error: 2017-2018 © Foto Cheese