Hoe werkt het? 2017-08-08T19:39:42+00:00

We plannen samen met onze contactpersoon van de club 1 of meerdere fotografiedagen in op moment(en) waarop de meeste spelers aanwezig zijn.

Aan de hand van ons advies word een tijdschema opgesteld en worden de spelers en hun ouders geïnformeerd over onze komst. Onze contactpersoon stelt naast hem/haar zelf een tweede assistent aan voor op de fotodag. Handig is als 1 van tweeën overweg kan met een laptop/excel.

Op de fotodag(en) zelf is de fotograaf tijdig aanwezig. Op een geschikt bevonden plek in het clubgebouw bouwt hij er een fotostudio op.

De teams dienen op tijd (in schoon tenue en sportschoenen) aanwezig te zijn en volgens namenlijst op de foto te komen. Op de dag zelf is er voor de spelers de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een pre-order te plaatsen. Betaling vooraf aan de club, op de dag zelf of per digitale acceptgiro uiterlijk binnen 5 werkdagen na de fotografie.

Kan iedereen zich gaan verheugen op de foto’s. Wanneer deze na +-3 a’ 4 weken klaar zijn, leveren we voor ieder gefotografeerde speler/trainer persoonlijke inlogkaartjes aan bij de club. De club hoeft nu alleen nog maar te zorgen dat iedereen zijn of haar kaartje zo snel mogelijk ontvangt. Het bekijken en bestellen van de foto’s gaat online via onze webshop. Wij regelen de verdere afhandeling dus geen gedoe met betalingen voor de club.
error: © Foto Cheese