©Foto Cheese

We plannen 1 of meerdere fotografiedagen in. Mijn contactpersoon op de club stelt een tijdsplanning op voor de fotodag(en) en informeert dit binnen de club en aan de ouders. Gezien de privacy wetgeving dient er vooraf voor iedereen die op de foto komt toestemming verkregen te zijn. Deze toestemming verloopt via een online formulier die de club aan de ouders/trainers doormailt. De administratie hiervan houd ik bij en levert voor de club dus geen extra werk op. Voorafgaand aan de fotografie stuurt de club mij namenlijsten van de teams toe waarop ik dit kan bijhouden.

Op de fotodag(en) ben ik een uur van tevoren aanwezig. Op een vrije binnenlocatie van 5 bij 8 meter bouw ik dan een fotostudio op. Op de fotodag(en) heb ik assistentie nodig van 1 a 2 clubleden/hulpouders. Deze ontvangen als dank voor hun hulp de foto’s van hun kind(eren) gratis. Teams dienen op tijd (in schoon tenue met dito sportschoenen) aanwezig te zijn en volgens namenlijst op de foto te komen.

 
Kan iedereen zich gaan verheugen op de foto’s. Dit zal, afhankelijk van de hoeveelheid gemaakte foto’s, enkele weken duren.
Voor elk team maak ik een beveiligde webpagina waar de foto’s voor een bepaalde tijd bekeken en besteld kunnen worden.