Hoofdelftal foto

We plannen 1 of meerdere fotografie blokken in. De contactpersoon op de club stelt een tijdsplanning op voor de fotodag(en) en informeert dit aan de teams en de ouders. De club informeert ook dat door op de foto te gaan het clublid en indien minderjarig de ouder(s) akkoord zijn dat de foto’s gepubliceerd worden. Dit betreft de promotie kanalen van sportclub en fotograaf. Voorafgaand aan de fotografie stuurt de club mij namenlijsten toe voor de administratieve koppeling. 

Voordeel voor de club is dat we voor de foto’s niet naar buiten hoeven. Deze worden gewoon bij jullie in de kantine of bestuurskamer gemaakt. Het maakt dus niet uit is of het regent of donker is. Door gebruik van studio belichting is elke foto goed belicht.

Elke speler of staflid word individueel of in kleine groepjes gefotografeerd. Deze losse foto’s worden later voor de uiteindelijke teamfoto bij elkaar geplakt. De te gebruiken achtergrond kan voor of achteraf bepaalt worden door de club.

Op de fotodag(en) ben ik zeker een uur van tevoren aanwezig. Op een vrije binnenlocatie van 5 bij 8 meter bouw ik dan een fotostudio op. Op de fotodag(en) heb ik assistentie nodig van 1 a 2 clubleden/hulpouders.  Teams dienen op tijd (in schoon tenue met dito sportschoenen) aanwezig te zijn en strak volgens namenlijst op de foto te komen.

Kan iedereen zich gaan verheugen op de foto’s. Dit zal, afhankelijk van de hoeveelheid gemaakte foto’s, zo’n 4 ‘a 5  weken duren. Voor elk team maak ik een met wachtwoord afgeschermde webpagina waar de foto’s voor een bepaalde tijd bekeken en besteld kunnen worden.