STOERE SPORT TEAMFOTO’S

Omdat ik vind dat sportteam fotografie mooier, leuker en efficiënter kan ben ik Foto Cheese begonnen. Mijn naam is Marco-Paulo Dicker, professioneel fotograaf uit Deventer.
Bij de (jeugd)sport speelt beleving een grote rol. Elke (jeugd)speler wilt wel in een groot stadion staan zoals hun sporthelden.
We hoeven er nu alleen niet voor naar buiten want de foto’s worden bij jullie in de kantine of bestuurskamer gemaakt. Door gebruik van studio belichting ben ik niet afhankelijk van weersomstandigheden of zonlicht. Elke speler, trainer en/of teamleider word afzonderlijk gefotografeerd en voor de teamfoto pas later bij elkaar geplakt, heel coronaproof zeg maar. De stoere achtergrond wordt er achteraf ingeplakt.
De foto’s die ik maak zijn de foto’s die ik zelf als kind graag gehad zou willen hebben. De foto’s waar je als ouder trots mee kan pronken. Maar bovenal vernieuwende foto’s waar je je als sportclub en sponsor graag aan wilt verbinden!
Willen jullie dat ook?  Neem dan contact op voor meer informatie.
Marco-Paulo Dicker
Marco-Paulo DickerFotograaf