Nieuwe Sportclub Teamfotografie

Onderscheidende teamfoto’s voor alle sportclubs

Jij hoort in de spotlights. Net als iedere andere teamspeler en vrijwilliger. Sport creëert banden voor het leven. Wij maken hier stoere herinneringen van.

Als vakfotograaf vind ik dat jeugd sportteam fotografie beter kan. Als senior beeldbewerker zie ik de mogelijkheden die er zijn.
#
De foto’s en service die Foto Cheese levert kom je nergens tegen. Dit omdat het voor de meeste fotografen te specialistisch werk is met, gezien de hoeveelheid werk dat er in zit, een te kleine winst marge. Door grondig onderzoek en investering in proces-optimalisatie technieken kan Foto Cheese deze bijzondere foto’s mogelijk maken voor de prijs van een gemiddelde schoolfotograaf.
#
Uniek in Nederland!
Met Foto Cheese richten wij ons vooral tot de jeugd. Bij deze groep speelt beleving een grote rol. Iets waarin wij met onze stijl aan appelleren. Er kan gekozen worden uit verschillende stoere achtergronden.
#
De club krijgt van alle teamfoto’s het gebruik voor op de clubwebsite. Alle portretfoto’s mogen kosteloos gebruikt worden voor in de clubadministratie; zoals Sportlink en de Voetbal.nl app.
#
Wilt jullie club ook zulke stoere glossy foto’s voor de jeugd?
#
Neem dan gelijk CONTACT op:)!
Marco-Paulo Dicker
Marco-Paulo DickerEigenaar Foto Cheese