Voordelen Foto Cheese 2017-06-21T12:27:52+00:00

Voordelen voor de club

Wij komen als service kosteloos op de club greenscreen studiofoto’s van de jeugdspelers maken. Trainers en kader mogen er ook vrijblijvend op. Onze exclusieve foto’s geven de clubwebsite een professionele uitstraling. (Potentiële-) sponsoren en clubleden kunt u hiermee een flitsende indruk geven. Bij fotografie van alle jeugd teams krijgt de club de team- en portretfoto’s in lage resolutie cadeau. De gefotografeerde clubleden kunnen hun foto’s bestellen via onze beveiligde webshop, de club heeft hier dus verder geen regelwerk aan.

Van de club vragen wij 1 coördinerend contactpersoon, een vrije binnenruimte voor de fotostudio en twee assistenten voor op de fotodag(en).

Voordelen voor de clubleden

Aan elk clublid dat door ons is gefotografeerd bieden wij een exclusieve en stoere portret- pose en teamfoto. Deze foto’s kunnen besteld worden op een persoonlijke met wachtwoord beveiligde bestelpagina in onze webshop. Hiervoor leveren wij aan de club na 3 ‘a 4 weken van de fotografie de inlogkaartjes. Bij bestellingen binnen twee weken na uitdelen van de inlogkaartjes rekenen wij vanaf 10,- geen verzend- en administratiekostenAls eerste de foto’s hebben voor de beste korting? Op de fotodag zelf bieden wij hiervoor een pre-order optie aan.

Klik HIER om meer over ons te weten of neem gelijk CONTACT op om een fotodatum vast te leggen.

LET OP: De clubs die wij jaarlijks fotograferen zijn beperkt dus wees er bij interesse snel bij!
error: © Foto Cheese